Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2017 13:35

Τιμητική διάκριση προς τον Αντώνη Γεω.Τσουρέκη από τον Δήμο Κορινθίων

Με επιβράβευση τιμήθηκε ο συγχωριανός μας Αντώνης Γεω. Τσουρέκης για το πολιτιστικό του έργο από τον Δήμο Κορινθίων και το Κορινθιακό Θέατρο ‘’Βασίλης Ρώτας’’.

Συγκεκριμένα στο ευχαριστήριο για την τιμητική διάκριση ανέφερε:
Με ιδιαίτερη συγκίνηση και ευγνωμοσύνη, ευχαριστώ ειλικρινά και θερμά, μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, τους διοργανωτές, τον Δήμο Κορινθίων και το Κορινθιακό Θέατρο "Βασίλης Ρώτας".

Επίσης τον  Δήμαρχο Κορινθίων κ. Αλέξανδρο Πνευματικό και ειδικότερα τον Πρόεδρο του Κορινθιακού Θεάτρου "Βασίλης Ρώτας" κ. Παύλο Καράγιωργα για την μεγάλη τιμή που έκαναν στο πρόσωπό μου, να μιλήσουν από μικροφώνου για εμένα με λίαν κολακευτικά λόγια και να με τιμήσουν στο πλαίσιο του "15ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΕΑΤΡΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2017" με την απονομή τιμητικού διπλώματος για "την προσφορά του στον Πολιτισμό" και αναμνηστικού αγαλματίδιου με τη μορφή του Πήγασου, σύμβολο της Κορίνθου, στο κατάμεστο Ανοιχτό Δημοτικό θέατρο της Αρχαίας Κορίνθου.

Η ξεχωριστή αυτή εκδήλωση, θα μείνει για πάντα αποτυπωμένη στην καρδιά και την σκέψη μου, με τις καλύτερες εντυπώσεις. Η αναγνώριση, αποτελεί την μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση για το έργο που με τις πτωχές μου δυνάμεις και με την συμπαράσταση της οικογενείας-των φίλων-των συνεργατών μου και την βοήθεια του Θεού, κατάφερα τα τελευταία 3 χρόνια με την ιδιότητα του Προϊσταμένου Διεύθυνσης του Καταστήματος Κράτησης Κορίνθου, να προσφέρω στους ανήλικους κυρίως κρατούμενους, διαλείμματα πολιτισμού, χαράς και αισιοδοξίας.

Επιπλέον, ευχαριστώ θερμά τον κόσμο (θεατές-πολίτες της Κορίνθου και επισκέπτες) που με το ζεστό και παρατεταμένο χειροκρότημά τους, επικρότησαν την εν λόγω κίνηση. Επίσης, τον ηλεκτρονικό και έντυπο Τύπο, που ανέδειξαν το γεγονός αυτό. Τέλος, τους δεκάδες γνωστούς-πολίτες-συγγενείς-φίλους-συνεργάτες και συναδέλφους για τα συγχαρητήρια μηνύματα και τις ευχές τους.

Για άλλη μια φορά, ευχαριστώ πολύ όλες και όλους. Ως δημόσιος υπάλληλος, θα συνεχίσω την προσπάθεια, με όλες μου τις δυνάμεις, ώστε να προσφέρω ότι καλύτερο και ανθρώπινο στο χώρο των φυλακών όπου εργάζομαι, με στόχο "καλύτερη φυλακή, καλύτερους ανθρώπους''.

 

DSC01640