Παρασκευή, 01 Φεβρουαρίου 2019 13:53

Δυο νέα παιδιά ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου

Έναν πολύ όμορφο γάμο με διαφορετικό τρόπο είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 στον Ιερό Ναό του Αγίου Ελευθερίου, οδού Αχαρνών στην Αθήνα.

Η γραμματέας του Πολιτιστικού μας Συλλόγου Αικατερίνη Νικολακοπούλου και ο αγαπημένος της Δημήτριος Παπάζογλου ο οποίος είναι ομογενής εξωτερικού, κατοικεί με την οικογένειά του μόνιμα στην Ελβετία και είναι στο επάγγελμα ιατρός, επέλεξαν να ενώσουν τις ζωές τους με την τέλεση Βυζαντινού Γάμου. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν τα αδέρφια τους Χαράλαμπος και Θεώνη Τριανταφυλλοπούλου. Όσοι παρευρέθηκαν στο μυστήριο ένιωσαν και είδαν κάτι διαφορετικό από τους συνηθισμένους γάμους. Η τελετή πραγματοποιήθηκε συγχρόνως με τη Θεία Λειτουργία. Ξεκίνησε 08:00 π.μ. και τελείωσε 10:15 π.μ. Εκτός από τους προσκεκλημένους ήταν και πάρα πολλοί πιστοί οι οποίοι προσήλθαν για να παρακολουθήσουν την τελετή.

Το ζευγάρι με το στέμμα και τα στέφανα που φορούσαν μας γύρισαν σε άλλες εποχές. Ένιωθες ότι δεν ήταν ένας απλός γάμος αλλά ένας γάμος μεταξύ βασιλέων. Και οι δυο τους έλαμπαν από χαρά και ευτυχία. Εν συνεχεία ακολούθησε πλούσιο γεύμα και ατέλειωτη διασκέδαση σε κοσμικό κέντρο στην περιοχή της Πάρνηθας.

Σας ευχόμαστε ολόψυχα ο γάμος σας να είναι η αρχή μιας ατέλειωτης χαράς, ευτυχίας, ευημερίας και αρμονίας που να σας συνοδεύει γλυκά και τους δύο για πάντα.

ΤΟ Δ.Σ.

 

DSC01640