Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017 17:57

Γκόλφω Τσουρέκη

Έφυγε σήμερα στις 11:00 το πρωί από τη ζωή πλήρης χρόνων σε ηλικία 97 ετών, η Γκόλφω Τσουρέκη σύζυγος του Αντωνίου Τσουρέκη.

Η κυρά Γκόλφω μητέρα επτά παιδιών (πέντε εν ζωή) γεννήθηκε στο μεγάλο Μποντιά Καλαβρύτων (το γένος Γεωργοπούλου) όπου και πέρασε τα πρώτα χρόνια της ζωής της. Στη συνέχεια παντρεύτηκε τον Αντώνιο Τσουρέκη και έκανε την οικογένεια της στο Μάνεσι Καλαβρύτων. Η εκλιπούσα ήταν υπόδειγμα συζύγου, μητέρας και γιαγιάς. Με τον σύζυγό της ο οποίος είχε φύγει απο τη ζωή τον Νοέμβριο του 1993 σε ηλικία 63 ετών, δημιούργησαν οικογένεια και πρόκοψαν. Μεγάλωσαν όλα τα παιδιά τους με πολλές δυσκολίες αλλά πάντα με αρχές και ήθος. Την Σοφία, την Νικολίτσα, τον Γιώργο, την Μυρσίνη, τον Παναγιώτη, τον Αρίστο και την Παναγιώτα. Ευτύχησε να δει τα παιδιά της να προοδεύουν, να κάνουν οικογένειες και να της χαρίζουν πολλά εγγόνια και δισέγγονα.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί την Πέμπτη 25 Μαΐου 2017 στις 13:30 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στο Μάνεσι Καλαβρύτων και η ταφή της θα γίνει στο τοπικό νεκροταφείο.

Ευχόμαστε ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή της. Καλό Παράδεισο να έχει.

Αντώνης Γ. Τσουρέκης  ( εγγονός της εκλιπούσας).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ανδριάνα Τζελέπη Ζανέτα(Ιωάννα) Γιαννοπούλου »
 

DSC01640