Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου 2019 22:36

Το χωριό μας ντύθηκε γιορτινά

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Γράφει ο Τρύφωνας Μαντάς
Την τιμητική του είχε αυτές τις Άγιες μέρες το χωριό μας, καθώς βρέθηκε στο επίκεντρο των ΜΜΕ όχι μόνο της Αχαΐας αλλά και μεγάλων τηλεοπτικών καναλιών.

Την παραμονή των Χριστουγέννων ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ TV Χρήστος Στρατουλάκος και το επιτελείο του, περιηγήθηκαν στο χωριό μας από τη συνοδεία του προέδρου της κοινότητας Ιωάννη Κουτρουμάνη και συνέλλεξαν πολλές «εικόνες» με τον τηλεοπτικό τους φακό, αναδεικνύοντας τις ομορφιές του χωριού μας αλλά και το ίδιο ως έναν ιδανικό χειμερινό προορισμό.
Κατόπιν συνομίλησαν με τον πρόεδρο της κοινότητας και τους κατοίκους, λαμβάνοντας χρήσιμες πληροφορίες αναφορικά με την καθημερινότητα και την εορταστική επισκεψιμότητα του χωριού μας, τις Άγιες, αυτές, ημέρες. Τέλος, στην κεντρική μας πλατεία και με φόντο την πανέμορφη φάτνη που έχει στηθεί εκεί, ο πρόεδρος της κοινότητας μας Ιωάννης Κουτρουμάνης τόνισε, μπροστά στον τηλεοπτικό φακό, πως «αναμένουμε τις επόμενες μέρες κι άλλους επισκέπτες αλλά και ετεροδημότες συγχωριανούς μας, ώστε το χωριό μας να κινηθεί τις μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, σε εορταστικούς παλμούς».
tr mantasΟ Τρύφωνας Μαντάς γεννήθηκε τον Ιούλιο του 1973 στο Μάνεσι Καλαβρύτων. Μαθήτευσε στο Γυμνάσιο και Λύκειο Καλαβρύτων. Σπούδασε οικονομικά στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Α.Σ.Ο.Ε.Ε. – Τμήμα : Διεθνών Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών). Το 2004 πήρε το δίπλωμά του αποφοιτώντας από την Δημοσιογραφική Σχολή του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ, ικανοποιώντας έτσι το αστείρευτο δημοσιογραφικό μεράκι του. Έκτοτε ασχολήθηκε με το Ραδιόφωνο (ΣΠΟΡFM ΑΘΗΝΑΣ 94,6 – ΣΠΟΡFM ΠΑΤΡΑΣ 96,3) και τον γραπτό τύπο (ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ : SPORTDAY, ΣΗΜΕΡΙΝΗ, SPORTWEEK κ.α.). Από τον Ιανουάριο του 2011 είναι μέλος της Ένωσης Συντακτών Αθηναϊκού Τύπου (Ε.Σ.Α.Τ) και συνεργάζεται με έντυπα, εφημερίδες και ενημερωτικές ιστοσελίδες των Πατρών και των Καλαβρύτων.

 

DSC01640