Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2015 19:41

Ένα όμορφο τοπίο με υπέροχα χρώματα

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μια βροχερή μέρα, στη διαδρομή Μάνεσι – Πάτρα, κοντά στο χωριό Κομπηγάδι, ο φωτογραφικός φακός αποθανάτισε μια όμορφη φθινοπωρινή εικόνα με ωραία χρώματα.

Το Φθινόπωρο μπορεί εκ πρώτης όψεως να μοιάζει μελαγχολικό, καθώς αποτελεί το μεταβατικό στάδιο προς τον Χειμώνα, ωστόσο οι αλλαγές της φύσης είναι πραγματικά εκπληκτικές. Οι γήινες αποχρώσεις που αποτυπώνονται με τρόπο μοναδικό στις πλαγιές του βουνού και στα φύλλα των δέντρων και τα υπέροχα χρώματα του διπλού ουράνιου τόξου που ξεπροβάλλουν μπροστά από τον γκρίζο ουρανό μας χαρίζουν μια εντυπωσιακή εικόνα που μοιάζει με το ταμπλό μιας αξαίσιας ζωγραφιάς.

Για τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κατερίνα Νικολακοπούλου

kat nikolakopoulouΗ Κατερίνα Νικολακοπούλου γεννήθηκε στις 23 Απριλίου 1991 και μεγάλωσε στο Μάνεσι Καλαβρύτων. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Φιλολογίας της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών με ειδίκευση στις Κλασικές Σπουδές. Έχει εργαστεί στο Δημοτικό Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος και στο Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών συμμετέχοντας σε διάφορες εκπαιδευτικές δράσεις. Επίσης, είναι γραμματέας του Πολιτιστικού Συλλόγου Μανεσίου Καλαβρύτων και ασχολείται με την αρθρογραφία.

 

DSC01640