Πέμπτη, 10 Μαΐου 2012 12:28

Εκδηλώσεις 24-05 και 05-06-2010

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Αγαπητοί μας φίλοι,

Σας γνωρίζουμε ότι στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου μας θα πραγματοποιηθούν μέσα στο Μάϊο και Ιούνιο οι εξής εκδηλώσεις του Συλλόγου μας

Στις 24/5/2010 ημέρα του ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ θα πραγματοποιηθεί Θεία Λειτουργία στο Μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου. Μετά τη Λειτουργία θα προσφερθεί καφές και γλυκά στη Μονή και στη συνέχεια στο μαγευτικό περιβάλλον με τα πλατάνια και τα τρεχούμενα νερά θα στηθούν ψησταριές και θα απολαύσουμε όμορφες στιγμές.

Στις 5/6/2010 (Σάββατο) θα πραγματοποιήσουμε επίσκεψη στη Μονή ΣΑΓΜΑΤΑ. Η Μονή αυτή βρίσκεται στο βουνό που είναι απέναντι από την Θήβα στο ύψος του 80ου Km της Εθνικής οδού (είσοδος δεξιά στο 70 Km και στροφή αμέσως αριστερά στο παράπλευρο της Εθνικής προς το χωριό ΥΠΑΤΟ ).

Στη Μονή ΣΑΓΜΑΤΑ που βρίσκεται σ' ένα πανέμορφο τοπίο , είναι ηγούμενος ο Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος ( κατά κόσμο Ιωάννης Αντωνόπουλος που κατάγεται από το Μάνεσι).

Είναι ένας καταξιωμένος άνθρωπος και ιερωμένος με σημαντική θρησκευτική και κοινωνική δράση , που τιμά το χωριό μας.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει :

Α. Άφιξη 9:00 πμ.

Β. Λειτουργία και αρτοκλασία στο κατανυκτικό Ναό της Μονής.

Γ. Προσφορά καφέ και ξενάγηση στη Μονή. Εκεί βρίσκονται και λείψανα του θαυματουργού Αγίου Παύλου του Ρώσου.

Δ. Συνεστίαση στους πανέμορφους χώρους της Μονής σ' ένα εκπληκτικό περιβάλλον.

Πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό να βρεθούμε εκεί και να μας ευλογήσει ο Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος.

Για πληροφορίες, τηλ. 6955195816

Στις 6/6/2010 θα πραγματοποιηθεί στις κατασκηνώσεις ΡΟΔΕΑ στο Μάνεσι η ετήσια εκδήλωση με συνεργασία της Ένωσης Καλαβρυτινών Πάτρας ,του Συλλόγου Κλειτορολευκασίων και την σύμπραξη του Συλλόγου Μανεσίου.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει αγώνες, περίπατο στο βουνό, θεατρικές παραστάσεις ,χορούς , γεύμα.

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε για να απολαύσετε το πανέμορφο βουνό μας και να διασκεδάσετε.

Τελειώνοντας σας γνωρίζουμε ότι οι εργασίες συντήρησης κι εκσυγχρονισμού του Νοσοκομείου πλησιάζουν στο τέλος. Επειδή όμως οι ζημιές ήταν μεγάλες και απρόβλεπτες και θα απαιτηθεί εξοπλισμός για την ομαλή λειτουργία και εγκατάσταση του ιατρού , σας παρακαλούμε όσοι επιθυμείτε να συνδράμετε οικονομικά στη μεγάλη προσπάθεια του Συλλόγου μας.

Αρ. Λογαριασμού ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ : 3190105336319

Αρ. Λογαριασμού ΕΘΝΙΚΗΣ : 364/29606134

Όταν τελειώσει θα είμαστε υπερήφανοι γι' αυτό που κάναμε και θα είναι μια απόδοση τιμής στην αείμνηστη Κατίνα Τζελέπη που με το υστέρημά της έφτιαξε αυτό το έργο.

Με αγάπη,

ΤΟ Δ.Σ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΣΣΑΣ

 

DSC01640