Πέμπτη, 10 Μαΐου 2012 09:27

Εκδήλωση Πάτρα 16/01/2010

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στις 16/01/10 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου μας στη Πάτρα, στο κοσμικό κέντρο "ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ".

Εκατοντάδες συμπατριώτες μας από το χωριό , τη Πάτρα , το κάμπο , την Αθήνα κι αλλού προσήλθαν για να συναντήσουν τους συγχωριανούς μας. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Αθανάσιος Παπαδόπουλος, ο Δήμαρχος Πατρών κ. Ανδρέας Φούρας , Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γεώργιος Λαζουράς , ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Πάτρας κ. Α. Σκαρμέας ,ο Πρόεδρος της Ένωσης Καλαβρυτινών Πάτρας κ. Ν.Μαντάς , ο Πρόεδρος του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πάτρας κ. Αθανάσιος Φρατζής, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Τρεχλού κ. Π.Χρυσανθακόπουλος και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπούμπουκα κ. Β.Σταθούλιας.

Μετά το χαιρετισμό από το μέλος του Συλλόγου Χάρη Παππά , ο οποίος παρουσίασε και το πρόγραμμα, ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γεώργιος Πασσάς ευχαρίστησε τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση και ευχήθηκε σε όλους ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ . Στην συνέχεια εξέφρασε την ικανοποίηση του που οι συγχωριανοί μας συμμετέχουν στο Σύλλογο και στη προσπάθεια που καταβάλλεται για την ανάκαμψη και ανάπλαση του χωριού μας. Παρότρυνε όλους να βοηθήσουμε με τη συμμετοχή μας να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό Σύλλογο , γιατί είναι η μόνη δύναμη για να επιβιώσουμε στο μέλλον και να μη μείνουμε στο περιθώριο με τις νέες μεταρρυθμίσεις (Καποδίστριας και Καλλικράτης).

Επίσης ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους Προέδρους των Πολιτιστικών Συλλόγων Τρεχλού και Μπούμπουκα που με αρκετά μέλη των Συλλόγων τους συμμετείχαν στην εκδήλωση , όπως και πολλούς συμπατριώτες μας από το Κρυονέρι και τους κάλεσε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας στο μέλλον για το καλό των χωριών μας και της επαρχίας μας.

Στη συνέχεια το χορευτικό της σχολής του Παναγιώτη Τσεκούρα έδωσε το έναυσμα για ένα ατελείωτο γλέντι και το μουσικό συγκρότημα ΔΑΛΙΑΝΗ για άλλη μία φορά μας διασκέδασε και μας προσέφερε συγκινητικές στιγμές. Στο πρόγραμμα συμμετείχε και ο γνωστός τραγουδιστής κ. Αγγελόπουλος.

Άλλες δραστηριότητες του Συλλόγου :

Στη Χριστουγεννιάτικη εορτή του Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου του χωριού μας , όπως κάθε χρόνο μοιράσθηκαν δώρα στους μαθητές. Το Σύλλογο εκπροσώπησαν ο αντιπρόεδρος κ. Κ.Τζούδας και τα μέλη κ. Αλεξία Καρδάρα – Κουτρουμάνη και κ. Έφη Καράμπελα.

Την Πρωτοχρονιά έγινε η κοπή της πίτας στη ταβέρνα του Ν. ΔΑΛΑΠΑ με μεγάλη συμμετοχή των συγχωριανών μας και δώρο μία χρυσή λίρα. Ο Σύλλογος πρόσφερε διάφορα γλυκίσματα και αναψυκτικά.

Εκδόθηκαν τα επιτραπέζια ημερολόγια του Συλλόγου με αρκετές φωτογραφίες του χωριού μας και πολλούς χορηγούς τους οποίους ευχαριστούμε για τη συμμετοχή τους. Μοιράσθηκαν πάνω από 1000 αντίτυπα.

Συνεχίζονται οι εργασίες για την ανακαίνιση του Νοσοκομείου όπως και η μελέτη για το μεγάλο έργο της ανάπλασης του χωριού.

ΤΟ Δ.Σ.

 

DSC01640