Δευτέρα, 07 Δεκεμβρίου 2020 20:32

Στο Μάνεσι ''μύρισαν'' Χριστούγεννα

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και μπορεί λόγω της πανδημίας να είναι όλα εντελώς διαφορετικά από αυτά που κάναμε κάθε χρόνο, όπως η κοπή πίτας, τα δώρα στα παιδιά του χωριού, η έκδοση ημερολογίου- ατζέντας κ.α. ωστόσο, η ανάγκη για χαρά και ελπίδα είναι, πλέον, πιο έντονη από ποτέ.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος μας έβαλε στο κλίμα των ημερών, στήνοντας και φέτος την Άγια φάτνη στην κεντρική πλατεία του χωριού μας σκορπώντας, έτσι, μηνύματα αισιοδοξίας.

Το Μάνεσι για μια ακόμα χρονιά στολίστηκε  και φόρεσε τα γιορτινά του, με την συνδρομή,  μέσω της προσωπικής πρωτοβουλίας και προσπάθειας του προέδρου της κοινότητάς μας Ιωάννη Κουτρουμάνη σε συνεργασία με την  δημοτική Αρχή.

Φωτισμένες και στολισμένες με χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια είναι, πλέον, οι πλατείες του χωριού μας, το Ηρώο, η παιδική χαρά η κάτω βρύση και άλλα σημεία.

Ας ευχηθούμε να είμαστε υγιείς και να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες, έτσι ώστε η επόμενη χρονιά να είναι πιο λαμπερή, χαρούμενη και αισιόδοξη κι όλες οι καμινάδες των σπιτιών του χωριού μας, να καπνίζουν από τους ντόπιους και τους ετεροδημότες επισκέπτες.

Τις φωτογραφίες επιμελήθηκε ο Τρύφωνας  Παν. Μαντάς

 

DSC01640