Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2020 20:12

Όλοι μαζί μπορούμε - Αίμα σημαίνει ζωή. Εθελοντική αιμοδοσία στο Μάνεσι Καλαβρύτων

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Του Τρύφωνα Μαντά
Το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020 θα πραγματοποιηθεί στο χωριό μας, το Μάνεσι Καλαβρύτων, εθελοντική αιμοδοσία, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών του Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας «ο Άγιος Χαράλαμπος».

Η εθελοντική διαδικασία θα λάβει μέρος στο αγροτικό ιατρείο του χωριού μας, κατά τις απογευματινές ώρες και δη μεταξύ 17.30 έως 21.30 ώστε να είναι μεγαλύτερη η συμμετοχή.

Η συγκεκριμένη δράση αποτελεί μια πολύ καλή ευκαιρία ώστε όλοι εμείς, οι κάτοικοι του χωριού μας κι ειδικά η νέα γενιά, καθώς κι οι ετεροδημότες που θα βρίσκονται στο χωριό μας τη συγκεκριμένη μέρα, να αναδείξουμε το ανθρώπινο πρόσωπό μας.

«Αποτελεί μια καλή ευκαιρία ώστε όλοι μας να συμμετάσχουμε ενεργά στις μεγάλες ανάγκες για αίμα, του ΕΚΕΑ, δεδομένων των δύσκολων κι ειδικών συνθηκών που βιώνουμε αυτόν τον καιρό, λόγω της πανδημίας. Εύχομαι κι ελπίζω η συμμετοχή μας, σε αυτή την τόσο σημαντική δράση αλληλεγγύης να είναι μαζική και να αποτελέσει το εχέγγυο για παρόμοιες δράσεις στο μέλλον», τόνισε ο πρόεδρος της κοινότητας Ιωάννης Κουτρουμάνης,
προτρέποντας άπαντες να ανταποκριθούν στο κάλεσμα.

Ο Τρύφωνας Μαντάς γεννήθηκε τον Ιούλιο του 1973 στο Μάνεσι Καλαβρύτων. Μαθήτευσε στο Γυμνάσιο και Λύκειο Καλαβρύτων. Σπούδασε οικονομικά στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Α.Σ.Ο.Ε.Ε. – Τμήμα : Διεθνών Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών). Το 2004 πήρε το δίπλωμά του αποφοιτώντας από την Δημοσιογραφική Σχολή του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ, ικανοποιώντας έτσι το αστείρευτο δημοσιογραφικό μεράκι του. Έκτοτε ασχολήθηκε με το Ραδιόφωνο (ΣΠΟΡFM ΑΘΗΝΑΣ 94,6 – ΣΠΟΡFM ΠΑΤΡΑΣ 96,3) και τον γραπτό τύπο (ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ : SPORTDAY, ΣΗΜΕΡΙΝΗ, SPORTWEEK κ.α.). Από τον Ιανουάριο του 2011 είναι μέλος της Ένωσης Συντακτών Αθηναϊκού Τύπου (Ε.Σ.Α.Τ) και συνεργάζεται με έντυπα, εφημερίδες και ενημερωτικές ιστοσελίδες των Πατρών και των Καλαβρύτων

tr mantasΟ Τρύφωνας Μαντάς γεννήθηκε τον Ιούλιο του 1973 στο Μάνεσι Καλαβρύτων. Μαθήτευσε στο Γυμνάσιο και Λύκειο Καλαβρύτων. Σπούδασε οικονομικά στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Α.Σ.Ο.Ε.Ε. – Τμήμα : Διεθνών Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών). Το 2004 πήρε το δίπλωμά του αποφοιτώντας από την Δημοσιογραφική Σχολή του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ, ικανοποιώντας έτσι το αστείρευτο δημοσιογραφικό μεράκι του. Έκτοτε ασχολήθηκε με το Ραδιόφωνο (ΣΠΟΡFM ΑΘΗΝΑΣ 94,6 – ΣΠΟΡFM ΠΑΤΡΑΣ 96,3) και τον γραπτό τύπο (ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ : SPORTDAY, ΣΗΜΕΡΙΝΗ, SPORTWEEK κ.α.). Από τον Ιανουάριο του 2011 είναι μέλος της Ένωσης Συντακτών Αθηναϊκού Τύπου (Ε.Σ.Α.Τ) και συνεργάζεται με έντυπα, εφημερίδες και ενημερωτικές ιστοσελίδες των Πατρών και των Καλαβρύτων.

 

 

 

 

DSC01640