Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2016 14:09

Ευχές και πρόσκληση στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Αγαπητοί φίλοι και συγχωριανοί,
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μανεσίου σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας την καθιερωμένη, εορταστική εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Θα πραγματοποιηθεί στο Μάνεσι την Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017, στο παραδοσιακό καφενείο «Το Αλώνι», στις 11 το πρωί μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας.
Όπως κάθε χρόνο, έτσι κι εφέτος, ο Σύλλογός μας, θα χαρίσει όμορφα δώρα στα μικρά παιδιά του χωριού μας που θα παραστούν στην εκδήλωση.
Θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε κοντά μας, να βρεθούμε όλοι μαζί και να ανταλλάξουμε όμορφες ευχές για την καινούργια χρονιά. Είναι μια καλή ευκαιρία να συζητήσουμε διάφορα θέματα για το χωριό μας και να περάσουμε ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό πρωινό, αφήνοντας για λίγο στην άκρη την καθημερινότητα με τα προβλήματά της.
O τυχερός που θα του τύχει του φλουρί της πίτας θα κερδίσει ως δώρο ένα κινητό αφής με λειτουργικό σύστημα android, 8GB, δίκαρτο.
Σας περιμένουμε όλους! Η παρουσία σας είναι για μας η δύναμή μας.
Αυτές τις γιορτινές μέρες ας γεμίσουμε αγάπη τις καρδιές μας και ας υποδεχτούμε αισιόδοξα το Νέο Έτος με προσδοκίες που θα βγουν αληθινές.
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ!
Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ.

 

DSC01640